een muis en een tovervlieg en een verhaal dat te mooi is om waar te zijn... wat denk jij? 

Kies hier je favoriete verhaal.

Prachtige boekjes die je als kerstkaart cadeau kan doen in een mooie, bijpassende briefomslag. Ze zijn15x15 cm klein en bevatten een groot verhaal, dat iedereen plezier doet.

Gedichtenbundeltjes die doen dromen en doen denken...

Verhalen die je meeslepen naar andere tijden en andere oorden...

Stap binnen in de intrigerende wereld van De Olifant in Ons, een meeslepende roman die de duistere  dynamiek van een narcistische relatie onthult.

Volg het leven van Lea en Teun, twee  kinderen met een zeer autoritaire vader en een onderdanige moeder. Lea groeit op tot een intelligente  jonge vrouw die verliefd wordt op de charmante  Tom. Vanaf het eerste moment lijkt Tom de perfecte partner – zelfverzekerd en met een magnetische aantrekkingskracht. Maar naarmate de relatie zich ontvouwt, begint Lena de subtiele tekenen van controle en manipulatie op te merken.
Terwijl Lena worstelt om haar eigen identiteit te behouden, ontdekt ze de schaduwzijde van een relatie die gebaseerd is op egoïsme en ego.

De Olifant in Ons neemt je mee op een emotionele achtbaan, het is niet zomaar een liefdesverhaal – het is een verhaal over kracht, zelfontdekking en de moed om los te breken van destructieve patronen.

Dompel je onder in de wereld van De Olifant in Ons en ontdek hoe Lena uiteindelijk weet te ontsnappen aan de verstikkende greep van een jeugd die haar leven verwoestte. Het verhaal zal je doen nadenken over de dunne lijn tussen liefde en obsessie, en je uitdagen om na te denken over de kracht van zelfliefde en het belang van gezonde relaties.

Ben je klaar om mee te gaan in een verhaal dat de scherpe randen van menselijke emoties verkent?
Bestel hem nu en ontdek de duistere waarheden achter de façade van destructieve relaties...

Kinderboekjes voor kinderen die van uitdaging houden...

"Tsjil Krokodil is chill" Ontdek een wereld vol avontuur en vriendschap in het boekje "Tsjil Krokodil is chill"

Maak kennis met Tsjil, een verlegen krokodil die naar school gaat, maar het leven op school is niet altijd gemakkelijk, want sommige andere dieren pesten hem, omdat hij anders is. Tsjil voelt zich eenzaam en verdrietig, totdat hij een ontmoeting heeft Vuurvlieg, een vlieg met bijzondere krachten. Samen met Vuurvlieg leert Tsjil hoe hij de pestkoppen kan laten zien dat anders zijn niet slecht is, maar juist iets unieks en waardevols.

Dit hartverwarmende verhaal vol kleurrijke illustraties zal kinderen inspireren om zichzelf te zijn en anderen met respect te behandelen. "Tsjil Krokodil is chill" is een boekje dat kinderen leert dat ze altijd een vriend kunnen vinden, zelfs in de meest onverwachte hoeken.

Ga mee op dit betoverende avontuur en ontdek hoe Tsjil Krokodil met de hulp van Vuurvlieg zijn zelfvertrouwen herwint en een glimlach op het gezicht van iedereen tovert, een boekje dat zowel kinderen als ouders zal raken en inspireren! Klik op de foto en vind meer informatie over dit schattige boekje.

Vincent: een wereld vol avontuur, emotie en onverwachte wendingen.
Stap binnen in dit verhaal dat je meesleept vanaf de eerste pagina en je pas loslaat na de laatste zin.
Ga mee op reis door de betoverende Provence waar grappige personages worstelen met emoties en verlangens.
Vincent is niet alleen een boekje, het is een ervaring die je verbeelding prikkelt en die je laat nadenken.
Als je ervan houdt om met je kind van een meeslepend verhaal te genieten, dan is Vincent absoluut iets voor jou.
Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Vincent, en laat je betoveren door dit verhaal.
Koop vandaag nog je exemplaar en je beleeft een avontuur als geen ander, liefs, Vincent. Klik op de foto en vind meer informatie over dit schattige boekje.

Andere leuke hebbedingen...

"Wat anderen vinden van mijn boeken? Ontdek het hier."