Angst

Ze zijn er:) de nieuwe boekjes!

Angst, hij kan ons den duvel aandoen maar hier werd hij getemd en herschapen in een verhaal over een oude schipper en een jong meisje.. interesse? Pb me:)

Sakkerslak

Een verhaal over een slak die denkt dat hij altijd gelijk heeft. En waarom je beter goed naar iemand luistert... Het is een handig voorleesboekje met een leuk gespreksonderwerp. 20 pagina's liggende A4.

Er was eens een meisje en ze was bang...

Een klein verhaal met een grote boodschap

In het kleine boekje De Ladder vertelt de Tienpondhond hoe je soms dingen kan realiseren die onmogelijk lijken, als je maar de juiste schoenen draagt..

Het boekje is 14.8/14.8 cm en telt 16 pagina's. Het wordt geleverd met een omslag zodat je het niet alleen cadeau kan geven maar ook als  wenskaart kan versturen. Het kost 5 euro en is (voorlopig) enkel bij mij verkrijgbaar.

Jaren geleden vond ik op een rommelmarkt in het zuiden van Frankrijk een oud, beduimeld schetsboekje. Om meer precies te zijn, het waren er twee. De verkoper bekeek me even onbegrijpend als mijn man toen ik ze wilde kopen. Om een of andere reden was ik helemaal ingepakt door die schetsen op het bijna verweerde papier. Ik dacht toen, we zien wel, het kost zo goed als niks dus kan het weg als het moet. We zijn al vele jaren verder en nog vaak neem ik die schetsboeken in mijn handen en denk ik... wie weet welk verhaal hier achter schuilt? Ze blijven me intrigeren... 

Wil je mij delen?

Rating: 5 sterren
2 stemmen